• Почистване на домове

  • Борба с Астма, Акари и Алергии

  • Машинно тупане и пране на килими и мокети

  • Цялостно почистване и пране на Автомобили

  • Изтупване и пране на матраци

BGtop

В момента има 82  гости и няма потребители и в сайта


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cakkyeur/clean.npzr.eu/templates/dd_businessv2_44/functions.php on line 205

Rainbow използва най-мощния елемент на майката природа – вода, за да отстрани мръсотията и миризмата, връщайки само естествено чист въздух във вашия дом.

Премахване на прах от мебели в дълбочина до 40 см., пясък от килими и намаляване на акарите в матраците и столовете. Силата на Rainbow се крие във вибрационното и дълбочинно почистване на меките повърхности, използването на воден филтър, и най-важното – премахването на основния причинител за алергиите и астмата – акарите.

Свикнали сме да мислим за замърсяването на въздуха като нещо, идващо отвън – смог, мъгла, лека мараня. Но истината е, че въздухът вътре – в дома, офиса и в цялата сграда може да е по-замърсен дори от този навън. Към външните замърсители у дома се добавят оловото (от домашния прах), формалдехид, радон, дори летливи химикали от популярните средства за почистване. Някои замърсители се внасят вкъщи с влизането и излизането. Други влизат с новите матраци или мебели, с препаратите за килимите или с боята по стените.

Rainbow може да Ви осигури най-качествено обезпрашаване, изпиране и подсушаване с гаранция за по-здравословна и благоприятна среда.

Системата Rainbow създава ненадминати нива на чистота и подобрено качество на живот за всеки, които живее в среда почистена с Rainbow. Това може да звучи малко нелепо, но докато не видите как работи Rainbow ще се убедите, че обикновените прахосмукачки само разпространяват прах в помещениета и околната среда, а и че традиционните методи за почистване просто не работят.

Почистването с Rainbow става без следи от прах, килимите не се нуждаят от допълнително почистване, като набитата мръсотия се отстранява трайно, а поддръжката на климатика в помещението е драстично намалена поради понижените нива на прах във въздуха. Меките мебели имат значително по-дълг живот и употребата на електричество е много по-ниска в сравнение към традиционните прахосмукачки.

ЦЕНОРАЗПИС  Тупане Тупане + Пране Силно замърсено
Холова гарнитура. Включва: Диван, два фотьойла и две табуретки 40 лв. 60 лв. По договаряне
Ъглов диван до 4 места 30 лв. 40 лв. По договаряне
Диван 2-ка 16 лв. 26 лв. По договаряне
Диван 3-ка 24 лв. 40 лв. По договаряне
Килими, Мокети 2 лв./кв.м. 3,50 лв./кв.м. По договаряне
Табуретка 3 лв. 5 лв. По договаряне
Стол 3 лв. 5 лв. По договаряне
Фотьойл 10 лв. 15 лв. По договаряне
Единичен матрак - Едностранно 10 лв. 15 лв. По договаряне
Единичен матрак - Двустранно 15 лв. 20 лв. По договаряне
Двоен матрак - Едностранно 15 лв. 20 лв. По договаряне
Двоен матрак - Двустранно 20 лв. 30 лв. По договаряне
Автомобил до 5 места  Пране на седалките 50 лв. По договаряне
Седалки, и под 70 лв.
Таван 10 лв., багажник  10 лв.
Автомобил и Бус над 5 места + 10 лв. на седалка  
Минимална поръчка на услуги 50 лв. | Възможност за абонаментно почестване на домове и офиси
Христо Николов - гр. Нови пазар  Тел.: 0876778869 Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
      http://clean.npzr.eu

Рейнбоу почистване в Нови пазар

Рейнбоу е най-добрата и ефективна система за почистване създавана до момента в световен мащаб вече и в Нови пазар!

Рейнбоу професионално и без следи се почиства домашния прах‚акари‚петна и замърсявания от вашите легла,‚ матраци, дюшеци, дивани, канапета, столове, килими и мокети.

Рейнбоу почиства успешно антибактериалните матраци и възглавници.

Какво представлява Рейнбоу почистването

Рейнбоу почистване използва силата на водата задържайки мръсотията и миризмите, като изкарва филтриран през водата чист въздух.

Рейнбоу почистване е система, която тупа, пере и почиства всички  замърсени повърхности и трудно достъпни места.

Рейнбоу почистване притежава всички необходими световни сертификати, което е гаранция за ефективност и резултатност в почистването на домове и офиси.

 

Рейнбоу технологична почистваща система

Посредством  технологията на сепаратора и ХЕПА филтърната системата улавя до 99,97% от мръсотията, което я нарежда на първо място по ефективност.

Рейнбоу ефективно отстранява и задържа в системата си всички преминали през нея алегрени, които остават във водния резервоар до тяхното отстраняване.

Рейнбоу премахва прахта, пясъка, петна и мръсотията от всякакви тъкъни бързо и успешно посредством силната въздушна струя и мощните въртящи четки оставящи след себе си почистените килими и мокети като нови.

Рейнбоу ще подобри многократно качеството на въздуха във вашия дом като намалява праховите частици, алергени, косми и акари.

Рейнбоу система за почистване е създадена след много години на проучвания, развите и нововъведения, които я утвърждават като лидер на пазара за почистваща техника.

При Рейнбоу почистване се използва широка гама от препарати и ароматизатори създадени и пригодени специално за нейната система на пране и чистене в домове и офиси.

Рейнбоу почистване е система, която се използва само след обучение от официалното представителство на Rainbow-България, което е поредната гаранция за ефективно почистване на всякакви замърсявания и петна при употребата й’.

 

Сертификати

RAINBOW притежава сертификат asthma&allergy friendly от Американската Фондация за Астма и Алергии (AAFA)

https://asthmaandallergyfriendly.com

Сертификат


 https://carpet-rug.org/


 http://ahamverifide.org/